Le nostre recensioni

Nome prodotto :
Test produkt IT
12-01-2021
Valutazione :
Categoria : Testna Kategorija
Produttore : Fructal

Recensione :
VirtueMart - VMReview system plugin - Needs the GJC VMReview 2.1.x ComponentVirtueMart - VMReview system plugin - Needs the GJC VMReview 2.1.x Component
Darko

11-08-2020
Valutazione :
Categoria : Embalaža za pakiranje
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Uporabljali smo že več različnih kartonov vendar te so se izkazale za najboljše.
Matic Otokar

18-04-2020
Valutazione :
Categoria : Embalaža za pakiranje
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Škatle so zelo uporabne z naše strani jih uporabljamo za več dimenzij steklenic. Večina steklenic se zelo lepo prilega.
Dušan

Nome prodotto :
MOVIA PURO
09-03-2021
Valutazione :
Categoria : Peneča vina
Produttore : Movia

Recensione :
All go smoothly, I buy and get a wine in 4 days to Germany.
Miha

Nome prodotto :
MOVIA LUNAR
18-04-2021
Valutazione :
Categoria : White wines
Produttore : Movia

Recensione :
Is realy something's, best wine for show off.
Michael

Nome prodotto :
Test produkt IT
12-01-2021
Valutazione :
Categoria : Testna Kategorija
Produttore : Fructal

Recensione :
testiram drugo mnenje Test produkt
matjaz

Nome prodotto :
SUCO DI ARONIA 100%
12-01-2021
Valutazione :
Categoria : Izp|Trgovina
Produttore : Aroviva

Recensione :
Ta sok aronije je zelo dober, smo ga probali doma je okusen in ga vsekakor priporočam za nakup.
Roman Keimel

02-10-2020
Valutazione :
Categoria : Embalaža za pakiranje
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Predno smo začeli te škatle uporabljat smo imeli kar nekaj težav predvsem z pošiljkami po Evropi ali pa Kanado. Trenutno je vse brez težav !
Katarina

19-01-2021
Valutazione :
Categoria : Embalaža za pakiranje
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Smo zelo zadovoljni in nismo imeli niti enega samega problema z njimi. Vse pošiljke, ne glede na dostavno službo, ne glede na lokacijo, ne glede na dolžino potovanja, so prispele "safe and sound"....
Read more
Mitja Gržina

Nome prodotto :
POVH ORANGE REBULA
20-01-2021
Valutazione :
Categoria : Oranžna vina
Produttore : Vina Povh

Recensione :
It is very good wine, light macerated. I was positive supriesd with slovenian wines.
Byorn

Nome prodotto :
POVH ORANGE REBULA
20-01-2021
Valutazione :
Categoria : Oranžna vina
Produttore : Vina Povh

Recensione :
Tasty wine and good price for this quality.
Peter

10-01-2021
Valutazione :
Categoria : 22% DDV
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Karton uporabljamo že vrsto let in prisegamo na NAKPACK kvaliteto
Urban

15-12-2020
Valutazione :
Categoria : 22% DDV
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Ker z naše strani pošiljamo veliko paketov na dan smo se navadili na te škatle ker so zelo enostavne za sestavit. Za nas so nepogrešljive. Prej smo uporabljali drug sistem ki pa je bil precej...
Read more
Mojca

28-10-2021
Valutazione :
Categoria : 22% DDV
Produttore : NAKPACK

Recensione :
Meni so škatle super na začetku smo malce premišljevali o glede cene vedndar na dolgi rok se nam je obrestovalo. Škatla je za to ceno vrhunska.
Matjaž

05-04-2020
Valutazione :
Categoria : 22% DDV
Produttore : NAKPACK

Recensione :
We have been using these boxes for many years now and we will continue to trust the quality of NAKPACK.
Saksida Estate