Question VIP Minibus prevozi

  • Darko Fatur
  • Darko Fatur's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Admin
  • Admin
More
1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #100 by Darko Fatur
VIP Minibus prevozi was created by Darko Fatur
VIP Minibus prevozi, novo v ponudbi
Agencija TuamV ponuja poleg standardnih prevozov tudi prevoze luksuznega razreda. V kolikor ste organizator gala dogodkov in morebiti potrebujete pri organizaciji partnerja, ki bo poskrbel za tekočo in varno vožnjo vaših gostov, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje in preverite našo ponudbo.

Naši prevozi luksuznega razreda so pravo doživetje. Potnike bosta očarala najprej nadvse uglajen voznik, takoj zatem pa razkošna notranjost vozila. Sedeži avtobusa se lahko nastavijo po individualnih željah vsakega izmed potnikov, k vsakemu sedežu pa seveda pritiče tudi USB vtičnico, ki bo poskrbel, da bodo vaše prenosne naprave imele vedno polno baterijo.

Vse organizatorje dogodkov in potovanj višjega cenovnega razreda vljudno vabimo, da nam pišete in preverite našo ponudbo ter tako svojim gostom zagotovite prvovrstno doživetje.

 Obljubljamo vam, prevoz, ki ne razočara!

Za ponudbo lahko vprašajte tukaj: VIP Prevozi

Po relativno dolgotrajnih birokratskih postopkih je naša nova prodobitev avtobus Mercedes-Benz Sprinter, verzije VIP končno pripravljen na nove dogodivščine.
Novi minibus Mercedes – Benz Sprinter 519, verzije VIP lahko sprejme kar do 20 potnikov. Voznike bosta najbolj navdušila nizka poraba in avtomatski menjalnik, ki bo poskrbel za še bolj enakomerno vožnjo.

Okoljevarstvenike pa lahko potolažimo z informacijo, da spada v okolju najbolj prijazen razred Euro 6.

Goste  bo navdušila predvsem njegova notranjost, ki se ponaša z nadstandardnim udobjem in z velikim prostorom za prtljago. Minibus Mercedes-Benz Sprinter 519, verzije VIP ponuja izjemno udobne sedeže, ki se lahko popolnoma prilagodijo potrebam potnikov. Ponaša se z zatemnjenimi stekli, ki ščitijo pred močno svetlobo. Poleg izjemno udobnih sedežev in zatemnjenih stekel nam naš novi bus ponuja tudi klimatsko napravo, ki bo poskrbela za temperaturo po vaši izbiri. Poleg naštetega naj omenimo tudi multimedia funkcijo, ki bo poskrbela za zabavo predvsem na daljših vožnjah, možnost uporabe mikrofona na vodenih izletih in znižano vstopno točko za lažji vstop.

Avtobus je s svojimi specifikacijami primeren za vse, ki si želijo potovati v stilu. Vabimo vas, da nam preko rezervacijskega obrazca sporočite vaše želje.
Last edit: 1 year 3 months ago by Darko Fatur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.122 seconds
Powered by Kunena Forum